APDF Sf. Haralambie - Str. Panselelor, nr 23, Brasov, Romania;

ASS SCUT - Str. Tebea, nr. 16, Brasov, Romania.

+40742038009

+40727848629

LA VÂRSTA CÂND TE BUCURI DE OCROTIREA PĂRINTEASCĂ
Copilăria este lumea minunată din care lipseşte tristeţea!

Copilăria este lumea minunată din care lipseşte tristeţea! Copiilor li se citeşte mereu pe faţă bucuria, iar grijile îi ocolesc cu încăpăţânare.

Să fii copil înseamnă să fii fericit, să te bucuri de joacă şi să cunoşti iubirea. Să ai încredere în părinţi, să-i asculţi si sa te bucuri de ocrotirea lor.

Să fii copil înseamnă să nu ai griji, greutăţi sau gânduri despre ziua de mâine. Înseamnă să ai imaginaţie nelimitată şi zâmbet pe faţă în orice zi. Înseamnă să ai alături părinţii, înseamnă să greşeşti iar, iar …şi iar, până vei reuşi.

Să fii copil înseamnă să trăieşti cea mai frunoasă perioadă din viaţă unde orice este posibil, înseamnă să trăieşti în afecţiune şi dragoste inexplicabilă, dar să o oferi şi tu pentru a-ţi face parinții fericiţi.

Și am putea să scriem un vagon întreg de carți despre copilărie, dar din păcate nu toți copiii au parte de această lume minunată a copilăriei, nu toti copiii au parte de ocrotirea părintească, de îmbrățișarile pline de tandrețe ale mamei sau de mâna puternică a unui tată care deschide orice ușă și dărâmă orice obstacol din cale. Andreea și N. colega ei de camera sunt două tinere pentru care această lume minunata a copilăriei nu a funcționat așa,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *