APDF Sf. Haralambie - Str. Panselelor, nr 23, Brasov, Romania;

ASS SCUT - Str. Tebea, nr. 16, Brasov, Romania.

+40742038009

+40727848629

Voluntari de nota 10!
O sa vorbim in cadrul acestui articol de voluntariat si spirit civic in conditiile in care in actualitatea zilelor noastre se promoveaza individualismul si materialul. Avem si un model printre beneficiarii nostrii, am interactionat cu Andreea o fata ce a trait si experimentat in viata cam tot ce poate sa caleasca un om pentru a […]

O sa vorbim in cadrul acestui articol de voluntariat si spirit civic in conditiile in care in actualitatea zilelor noastre se promoveaza individualismul si materialul.

Avem si un model printre beneficiarii nostrii, am interactionat cu Andreea o fata ce a trait si experimentat in viata cam tot ce poate sa caleasca un om pentru a putea sa faca diferenta intre bine si rau intre unilinta si maretie intre dezbinare si uniune si nu in ultimul rand intre ratiune si simtire.

A raspuns cu inima deschisa apelului nostru de a se implica sa ajute persoane din alte grupuri dezavantajate social si ne asteptam sa fie trup si suflet alaturi de aceste persoane si sa exprime si impartaseasca din experienta ei de viata intr-un alt fel de exprimare prin intermediul artei (in cazul nostru pictura si muzica).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *