APDF Sf. Haralambie - Str. Panselelor, nr 23, Brasov, Romania;

ASS SCUT - Str. Tebea, nr. 16, Brasov, Romania.

+40742038009

+40727848629

DE LA POVOCĂRI LA OPORTUNITĂȚI
Ai toate motivele pentru a fi optimist în această lume.

-        Ai toate motivele pentru a fi optimist în această lume.

-        Da, suntem înconjurați de tragedie,  probleme sunt peste tot. Dar… nu ai cum să construiești ceva cu pesimism și cinism.

Fii optimist, nu dispera. nu renunța.

-        Caută lumina soarelui printre nori. În cele din urmă, ocaziile vor apărea. Nu permite oamenilor care se așteaptă numai la ce este mai rău să-ți diminueze șansele.

Cultivă o atitudine de învingător, un spirit pozitiv și optimist.  

Aceasta este abordarea Mariei,  dacă o întâlnești și stai un pic mai mult de vorbă cu ea, te va fascina. În ciuda tuturor dificultăților, Maria și-a păstrat optimismul, e plină de viață, debordează de energie și entuziasm de parcă toată lumea ar fi a ei, de parcă toate oportunitățile pământului se aștern la picioarele ei.

E plină de curaj și multe planuri de viitor, nu contează cât de greu poate fi, ea e convinsă că va reuși. …și mai că te molipsești de aceasta stare….

Maria este ca o carte deschisă, în două ore de discuții cu ea îi știi toate visele, toate planurile de viitor, toate trăirile, o cunoști parcă din totdeauna.

Este optimista si încrezătoare pentru viitorul ei, indiferent de piedicile pe care le are în față ea nu renunță, e o luptătoare și ii plac provocările .

Uni ar putea spune ca e lipsă de maturitate, dar nu…, din perspectiva ei orice provocare poate naște o oportunitate.

Este de fapt un mod interesant de a vedea viața. Intre provocări și oportunități descoperi o tânără curajoasă care nu se teme să treacă peste toate lipsurile, peste toate nedreptățile acestei lumi și …. nu se teme să îndrăznească să viseze, să creadă, sa-și dorească din toată inima realizări mărețe,

Da, Maria se pregătește anul acesta pentru examenul de bacalaureat, dorește să termine liceul și să dea la facultatea de medicină, se vede pregătită pentru această meserie și nu are nici o temere când spune asta.

Noi îți dorim succes Maria!

Viața e plină de oportunități, pentru cei care îndrăznesc.

Urmează-ți propriul drum și mergi cu încredere in direcția visului tău.

Bucură-te de frumusețile vieții, de bunătatea celor pe care îi iubești, de mărturia pe care o porți în inimă despre lucrurile divine.

Să te vedem în anul I de facultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *